Gyrosvlees met komkommer-koolsalade en pitabroodjes

voor 2 personen

  • ½ komkommer
  • bosje radijs
  • ½ bak Amerikaanse koolsalade (± 200 g)
  • 200 g varkensschnitzel
  • ± 1 eetl. gyroskruiden
  • 4 pitabroodjes
  • 1 eetl. olie

Was de komkommer en snijd hem in kleine blokjes.
Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.
Meng de komkommer en de radijs door de koolsalade.
Snijd het vlees in reepjes en meng er de gyroskruiden door.
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster bruin en snijd ze open.
Bak het vlees met de gyroskruiden in de hete olie in 5 minuten gaar en bruin.
Verdeel het over 2 borden en geef de rauwkostsalade en de pitabroodjes er bij.

Bron: Voedingscentrum

Terug