Tikka Massala Wok Roll

tikka_massala_wok_roll (1K)

  • 1 krop sla
  • 2 (rode) uien
  • 400 g kipfilet
  • 1 pakje Conimex Kruidenpasta Tikka Massala
  • 1 pak wokrolls
  • klein bosje (ca. 12 takjes) koriander
  • wokolie
  • 8 eetl. magere yoghurt

Haal de slabladeren los, was en droog de sla, houd 8 bladeren apart en snijd de rest in reepjes.
Pel en snijd de uien in reepjes.
Snijd de kipfilet in lange repen.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een klein scheutje olie toe en wok de kip 4 minuten.
Wok de ui vervolgens 2 minuten mee.
Voeg de boemboe en 1,5 dl water toe en wok deze ca. 4 minuten mee.
Verwarm de Wok Rolls volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg op elk een blaadje sla, wat gesneden sla en een paar takjes koriander.
Verdeel de tikka kip en de yoghurt erover, rol ze op en leg ze op de borden.

Op tafel
Maak er een fris, pittige komkommersalade bij zodat iedereen ruim voldoende groenten kan eten.
Zet mango chutney en atjar tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.

Lekker anders kan ook:
Met de kip kun je kool en/of preireepjes meebakken.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Aziatische garnalen-dip en Citroensorbet toe.

Bron: Conimex

Terug