Ganda ham met asperges

gandaham (4K)

  • 8 plakjes Ganda ham
  • 16 groene of witte asperges
  • 16 pIakjes gele en / of groene courgette
  • 4 kwarteleitjes / of 2 kippeneieren
  • 4 blaadjes krulsia
  • bieslook
  • peper en zout
  • 2 klontjes suiker

De asperges schillen en 8 minuten koken in licht gezouten water waarin men de klontjes suiker heeft laten oplossen.
De plakjes courgette 15 seconden in hetzelfde water pocheren.
De courgette trapsgewijs op het bord schikken samen met 1 plakje Ganda ham.
De asperges per 4 in 1 plakje Ganda ham oprollen en eveneens op het bord schikken.
Kwartelei bakken en het geheel garneren met het aldus verkregen spiegelei, het blaadje krulsla en fijngesnipperde bieslook.

Bron: Ganda Ham

Terug