Wokroll met gemarineerde kip en groenten

wokroll (2K)

  • 400 g kipfilet
  • 3 eetl. Conimex Wokmarinade
  • 800 g oosterse roerbakgroenten (pakket)
  • Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 1 pak Conimex Wokrolls
  • 3 eetl. grof gehakte koriander
  • wokolie
  • 6 eetlepels seroendeng

Snijd de kipfilet in lange repen en meng ze met 3 eetlepels wokmarinade.
Laat het 3 minuten staan om te marineren.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de gemarineerde kip 3 minuten.
Wok vervolgens de groenten 5 minuten mee.
Voeg naar smaak (ca. 8 eetlepels) woksaus toe en wok nog 1 minuut.
Verwarm de wokrolls volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de knoflookkip en groenten op de wokrolls.
Strooi over elk een lepel seroendeng en wat koriander en rol ze op.
Leg ze op 3 of 4 borden.

Op tafel
Zet mango chutney op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen.

Lekker anders kan ook
Vervang de kip door quorn of tofu.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Vietnamese slarolletjes met dip en Gemberyoghurt met cashewnoten toe.

Bron: Conimex

Terug