Pasta met pittige reepjes, romige spinazie, pijnboompitten en rozijnen

pasta_reepjes_spinazie (2K)

  • 2 pakken Alpro® soya Reepjes pittig
  • 500 g fusilli
  • 500 g spinazie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 pak Alpro® soya Cuisine
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g Parmezaan
  • 50 g rozijnen
  • chilisnippers
  • Alpro® soya Bak en Braad

Breng water aan de kook en kook de pasta vervolgens in 8 - 9 minuten gaar.
Bak de pijnboompitten.
Doe de spinazie en fijngeperste knoflook samen met de soya cuisine in een wok.
Laat het geheel slinken in een scheutje soya bak en braad.
Breng het vervolgens op smaak met een beetje zout & peper.
Voeg daarna de soya pittige reepjes toe aan de spinazie en bak het kort mee.
Voeg nu naar eigen smaak chilisnippers toe.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan het geheel.
Maak het gerecht af met de rozijnen, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.

Terug