Pasta met gewokte groenten en grijs garnalen

pasta_groenten_grijsgarnalen (3K)
voor 2 personen
  • 250 g beetgare pasta naar keuze
  • 1 stuk broccoli
  • 1 stuk bloemkool
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • groene blaadjes en takjes van knolselder
  • 2 sjalotjes
  • gemberpoeder
  • salie
  • citroentijm
  • olie op basis van gember en citroengras
  • 250 g grijs garnalen
  • een flinke scheut room
    • afwerking
  • bieslook en kruidenkaasjes

Sjalotjes fijn snijden, broccoli, bloemkool en knolselder takjes in kleine stukjes snijden.
Warm de olie op en wok de groenten goed gekruid aan, pasta en room toevoegen als laatste een deel grijs garnalen.
Serveer zeer warm en werk af met wat grijs garnalen bieslook en kaasblokjes.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug