Wasabi aardappelpuree met rammenas en kalfslapje

wasabi_aardappelpuree (2K)

  • 400 g bloemige aardappelen
  • 3 theel. wasabipasta
  • 1 rammenas
  • 5 dl groentebouillon
  • 400 g kalfslapjes
  • 1 lente-uitje
  • peper
  • zout

Schil de rammenas en snijd in schijfjes van 1 cm dikte.
Laat de rammenasschijfjes koken in de groentebouillon tot ze gaar zijn.
Prik en gaar ondertussen de geschilde aardappelen in de microgolfoven gedurende 8 minuten.
Plet vervolgens de aardappelen en voeg de wasabipasta en een beetje van de groentebouillon toe.
Kruid met peper en zout.
Gril de kalfslapjes en serveer met de puree en rammenas.
Versier het gerecht met de fijngesnipperde lente-ui.

Tip

Ook heerlijk met een stukje geroosterde vis.

Bron: Patapas

Terug