BBQ-beef teriyaki en gele rijst met paksoi en tomaat

bbq_beef_teriyaki (2K)

  • 200 g malse bieflapjes
  • 1 zakje (8 cl) Conimex Woksaus Beef Teriyaki
  • 200 g paksoi
  • 100 g tomaten
  • wokolie
  • 1 zakje Yellow Long Grain Wok Rijst
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar worden.
Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
Verdeel de gewokte rijst over 2 grote kommen of borden, leg de plakjes BBQ-beef erbij.
Bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Geef er gebakken uitjes bij voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Vervang de paksoi door spitskool of groene kool.

Bron: Conimex

Terug