Fruitfilet met schorseneren a la crème

fruitfilet_schorseneren (2K)
vegetarisch
  • 500 g schorseneren, in schuine stukjes
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine
  • 1 bosje verse bieslook, fijngehakt
  • 1 sjalotje, fijngesnipperd
  • 400 g verse spinazie
  • 4 Alpro® Soya Fruitfilets Appel
  • zout & peper
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Kook de schorseneren 5 minuten in kokend water met een snufje zout en laat uitlekken.
Doe de soya cuisine in een pan met de gesnipperde bieslook, schorseneren en zout & peper.
Laat zachtjes koken tot de schorseneren gaar zijn.
Verwarm een scheutje soya bakken & braden in een braadpan en voeg de sjalot toe.
Voeg de spinazie toe en laat slinken.
Breng op smaak met zout & peper.
Verwarm een scheutje soya bakken & braden in een koekenpan en bak de soya fruitfilets in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
Serveer de soya fruitfilets samen met de gebakken spinazie en de schorseneren à la crème.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug