Fruitfilet met geroerbakte bloemkool

fruitfilet_bloemkool (2K)

  • 4 Alpro® soya Fruitfilets appel
  • 1 bloemkool
  • 2 eetl. kappertjes
  • 1 bos peterselie
  • 6 aardappels
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine (light)
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Zet de aardappels op.
Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes.
Roerbak de bloemkoolroosjes 5 minuten in een diepe grote hapjespan in bakken & braden.
Bedek de pan daarna met een deksel en zet deze nog 8 minuten op een laag vuur.
Snipper de peterselie fijn en snijd de kappertjes grof.
Strooi deze vervolgens over de gare bloemkool.
Stamp de uitgelekte aardappels tot een mooie gladde puree met een scheutje soya cuisine en breng deze op smaak met zout & peper.
Bak de fruitfilet om en om, in wat bakken & braden in 4 minuten tot goudbruin.
Presenteer de fruitfilets met de bloemkool en de puree op 4 borden.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug