Kalfsentrecote Toscane

kalfsentrecote (1K)

  • 4 kalfsentrecotes
  • 4 plakjes parma ham
  • 8 groene olijven (zonder pit)
  • 2 theel. koffieroom
  • 8 kerstomaatjes
  • snufje peper
  • 2 theel. pesto
  • 1 eetl. olijfolie
  • 4 velletjes aluminiumfolie van 20 x 20 cm

Bestrijk het aluminiumfolie met behulp van een kwastje in met de olijfolie.
Leg de entrecotes in het midden op elk velletje.
Meng de pesto en de koffieroom door elkaar.
Leg de parmaham op de entrecotes en bestrijk de plakken met het pestomengsel.
Leg 2 groene olijven en 2 kerstomaatjes op iedere entrecote en bestrooi met peper.
Vouw de pakketjes dicht en laat ze ca. 1 uur in de koelkast rusten.
Leg de pakketjes vervolgens ca. 7 minuten op de barbecue.
Lekker met verse ratatouille en ciabatta.

Bron: Vlees.nl

Terug