Varkensvlees met kerrie en courgette

varkensvlees (2K)

  • 400 g nasi/bamivlees
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 courgette
  • 3 eetl. olie
  • 1 eetl. currypasta (of milde kerriepoeder)
  • 75 g rozijnen
  • 1 eetl. bloem
  • 20 cl yoghurt (volle)

Pel de ui en snipper deze grof.
Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn.
Snijd de courgette in blokjes.
Verhit de olie in een wok.
Roerbak het nasi/bamivlees met kerriepoeder in 3 - 4 minuten bruin.
Schep er de ui, de knoflook, de courgette en de rozijnen door en roerbak alles nog 2 - 3 minuten.
Roer de bloem door de yoghurt en schep de yoghurt door het vleesmengsel.
Warm het gerecht nog 2 - 3 minuten zachtjes door.
Lekker met basmatirijst en een groene salade.

Bron: Vlees.nl

Terug