Casselerrib met wittekool

casselerrib (2K)

hoofdgerecht voor 2 personen
  • 200 g casselerrib gekookt
  • 6 plakjes bakbacon in reepjes
  • 1 dunne prei, in ringetjes
  • 1 groene paprika in reepjes
  • 150 g gekookte noodles
  • 200 g wittekool in reepjes
  • 1 Spaanse rode peper
  • 1 klein blikje mangoschijfjes
  • 2 eetl. mango chutney (pot)
  • 2 eetl. olie
  • zout & peper

Snijd de casselerrib in dunne reepjes.
Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd in kleine reepjes.
Verhit de olie in de wok of wadjang en bak hierin de bacon aan in ca. 2 minuten.
Fruit de preiringen, de peper en de paprika 5 minuten mee.
Voeg in gedeeltes de wittekool toe en voeg vervolgens de casselerrib toe.
Roerbak alles ca. 10 minuten.
Meng er als laatste de mango, noodles, chutney en peper en zout doorheen.
Laat alles in ca. 2 minuten door en door warm worden.
Lekker met noedels of bami.

Bron: Vlees.nl

Terug