Andijvie met geitenkaas in paprika

  • 2 grote, rode paprika's
  • 1 halve andijvie
  • 1 theel. honing per halve paprika
  • 1 doosje zachte geitenkaas van 150 g
  • 1 eetl. pijnboompitten per halve paprika
  • rozemarijn
  • peper naar smaak

Blancheer de andijvie ongeveer 5 minuten.
Vul de doormidden gesneden (en leeg gemaakte) rode paprika's met de geblancheerde andijvie.
Doe op elke halve paprika een theelepel honing.
De honing smelt en loopt tussen de andijvie.
Meng zachte, smeerbare geitenkaas met pijnboompitten en een beetje rozemarijn en voeg een beetje zwarte peper toe.
Strijk de paprika's dicht met het geitenkaasmengsel en zet even in een voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten.
Dit totdat de paprika's een beetje zacht en het bovenste van de geitenkaas een beetje bruin wordt.

Bron: Philippe Lauwers
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug