Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges

bolletjes (2K)

  • 4 plakjes rosbief (dun gesneden)
  • 2 blaadjes sla
  • snufje peper
  • 2 broodjes (witte bolletjes)
  • 1 eetl. zonnebloempitten
  • 1 eetl. dille (fijngehakt, vers of diepvries)
  • 25 g boter (zachte)
  • 1 eetl. zure room
  • ½ theel. mosterd
  • 50 g asperge (groene, mini-asperges)
  • snufje zout

Kook de asperges 3 minuten in een flinke laag kokend water met een snufje zout.
Afgieten en laten afkoelen.
Rooster de zonnebloempitten al roerende 3 minuten in een droge koekenpan op een hoog vuur.
Meng de boter met de mosterd en de dille.
Snijd de bolletjes open en besmeer ze met de dilleboter.
Beleg ze met de blaadjes sla, plakjes rosbief en de asperges.
Strooi er wat zout & peper over.
Schep de zure room erop en strooi de zonnebloempitten erover.

Bron: Vlees.nl

Terug