Kalfsgebraad gevuld met spinazie

  • 1 kalfsgebraad van ongeveer 700 g
  • 300 g spinazie
  • 1 handvol rucola
  • 1 teentje knoflook
  • 40 g geroosterde pijnboompitten
  • 50 g geraspte
  • Parmezaan
  • zout & peper

Roerbak de gewassen spinazie met de gesnipperde knoflook gedurende 3 minuten.
Hak grof, samen met de rucola en vermeng met de kaas en de pijnboompitten.
Snij het vlees in de lengte open tot 1 groot plat stuk, maar laat de stukken aaneen.
Plooi het vlees open en bestrijk met het spinaziemengsel.
Plooi het vlees terug in de oorspronkelijke vorm.
Bak gaar met een klontje boter in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 50 minuten.

Bron: Foodstyling
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug