Gewokte zoete sojaboontjes met vleesreepjes en wok noedels

sojaboontjes (2K)

  • 1 zak wok noedels
  • wokolie
  • 300 g gebroken sperziebonen
  • 300 g gesneden snijbonen
  • 400 g rundvleesreepjes
  • Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
  • 1 tomaat

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Verhit ondertussen een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok de boontjes 8 minuten.
Voeg de vleesreepjes toe en wok deze 3 minuten mee.
Voeg 10 eetlepels woksaus en de noedels toe.
Warm het geheel goed door.
Was en snijd de tomaat in blokjes.
Schep de noedels in 4 diepe kommen of op borden.
En bestrooi met de blokjes tomaat.

Op tafel

Lekker met knapperige gebakken uitjes.

Lekker anders kan ook

Vervang de vleesreepjes door reepjes kipfilet of blokjes tofu.

Zet een compleet menu op tafel

Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Rijst-kokosdessert met rode vruchten toe.

Bron: Conimex

Terug