Pappadums met wokcurry

currypappa (3K)

  • 1 pakje Conimex Mix voor Ajam Kerrie Madras
  • wokolie
  • 200 g roerbak vleesreepjes
  • 400 g roerbakgroenten
  • 1 pakje romige kokosmelk
  • 1 zak Indiase pappadums
  • 2 eetl. fijngehakte munt

Meng in een kom de marinademix (uit het pakje) met 3 eetlepels olie en de vleesreepjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes ca. 3 minuten.
Schep de roerbakgroenten en de kruidenmix (uit het pakje) erdoor en roerbak deze 5 minuten mee.
Voeg dan de kokosmelk toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pappadums over 2 grote borden, leg op elk bord een kleine kom en vul deze met de wokcurry.
Bestrooi de wokcurry met wat munt.

Op tafel
Zet mango chutney op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.
En geef er brood zoals naanbrood of pitabroodjes bij om de rest van de curry mee op te dippen.

Lekker anders kan ook
Je kunt natuurlijk altijd de vleesreepjes vervangen door reepjes kipfilet of reepjes tofu.
Voeg met de roerbakgroenten ook eens twee kleine in stukjes gesneden aardappels toe.

Bron: Conimex

Terug