Zoete soja woknoedels met gember en kerrie-omelet

soja_woknoedels_gember (2K)

  • 1 zak woknoedels (250 g)
  • 1 stukje verse gember (ca. 5cm)
  • wokolie
  • 600 g Thaise roerbakgroenten
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Zoete Soja
  • 5 eieren
  • 2 theel. kerrie djawa
  • 3 eetl. gemengde groene kruiden (bijv. peterselie, bieslook en koriander)
  • ⅓ zakje kroepoek naturel

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en goed laten uitlekken.
Schil en rasp de gember fijn.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten met de gember ca. 5 minuten.
Voeg de noedels en de woksaus toe en verwarm goed door.
Klop ondertussen de eieren los met de kerrie en de kruiden.
Breng eventueel verder op smaak met wat zout & peper.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en schenk het eimengsel in de pan.
Bak de omelet in ca. 3 minuten aan elke kant goudbruin.
Of bak in een kleine koekenpan 4 kleine omeletjes en vouw ze dubbel.
Rol de omelet eventueel op en snijd in reepjes of snijd de omelet in vieren.
Verdeel de noedels over 4 borden, verdeel de omelet erover en leg de kroepoek ernaast.

Op tafel
Zet seroendeng op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook
Voeg aan de groenten een fijngesneden rode peper toe.
Vervang in de omelet de kerrie door djintan.

Bron: Conimex

Terug