Gewokte knoflook-preinoedels met beef teriyaki

knoflook_preinoedels (2K)

  • 200 g malse bieflapjes
  • 3 dunne preien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zakje woknoedels (250 g)
  • wokolie
  • 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki (8 cl)
  • 1 plak kroepoek naturel

Snijd het vlees in dunne plakjes.
Pel en snijd de prei in dunne reepjes en de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de knoflook 2 minuten.
Haal de plakjes knoflook uit de wok en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Voeg de prei toe aan de wok en bak in ca. 3 minuten lichtbruin.
Voeg de noedels toe en warm goed door.
Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en bak hierin het vlees 2 minuten.
Voeg de woksaus toe en verwarm 2 minuten.
Verdeel de gewokte noedels over 2 grote kommen of borden, schep de beef teriyaki erop en bestrooi met de knapperige knoflook.
Geef de kroepoek er apart bij.

Op tafel
Zet ketjap manis en sambal oelek op tafel voor de liefhebbers.

Lekker anders kan ook
Vervang de prei door 2 in partjes gesneden rode uien en voeg 150 g snijboontjes toe.

Bron: Conimex

Terug