Gepelde biefstuk met champignons en balsamicoazijn

gepelde_biefstuk (3K)

  • 1 eetl. olijfolie
  • 600 g gepelde biefstuk
  • 4 sjalotten, fijngehakt
  • 500 g witte champignons, in 4 gesneden
  • 3 eetl. balsamicoazijn
  • 2 eetl. sojasaus
  • zout
  • peper

Verwarm de olijfolie in een bakpan en bak de biefstuk 2 minuten aan elke kant.
Bestrooi met zout & peper.
Houd het vlees warm.
Sauteer in dezelfde bakpan 3 minuten de sjalotten en de champignons.
Bestrooi met zout & peper.
Voeg de balsamico-azijn en de sojasaus.
Laat inkoken.
Snijd het vlees in dunne plakken.
Verdeel het vlees en de champignons over de borden.
Garneer met blaadjes notensla.

Opmerking
Heerlijk met aardappelpuree.

Bron: Carrefour
Gepubliceerd door: Lize Lorent in Kook Jij

Terug