Finettes met gebakken noedels en groenten

finettes (2K)

  • 300 g finettes
  • 200 g sojascheuten
  • 8 lente-uitjes
  • 1 rode paprika
  • 200 g noedels
  • 1 eetl. vissaus
  • 1 eetlp sojasaus
  • 1 theel. suiker
  • 1 eetl. arachide-olie
  • peper & zout

Snij de paprika in reepjes.
De lente-uitjes het wit zeer fijn snijden en het groene gedeelte in stukken van 4 cm.
De noedels klaarmaken zo als op de verpakking.
Zet de wok op het vuur en laat goed heet worden.
Doe de olie in de wok en bak het witte gedeelte van de lente-uitjes en de finettes.
Kruid met peper en zout.
Roerbak gedurende een paar minuten.
Doe er vervolgens de uitgelekte noedels, sojascheuten en de rode paprika bij.
Meng grondig.
Laat 2 minuten zacht bakken.
Voeg de groene gedeelte van de lente-uitjes, vissaus, sojasaus, suiker, peper en zout toe.
Alles goed mengen en serveren.

Opmerking

Finettes zijn fijne stukjes varkensvlees en is erg mager.
Het is afkomstig van de rug van het varken.

Terug