Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

bollen (30K)

  • 400 g varkensvleesreepjes
  • 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
  • snufje peper (versgemalen)
  • ¼ krop ijsbergsla
  • 4 Italiaanse bollen
  • 4 radijsjes (in plakjes)
  • snufje zout
  • 25 g boter
  • 3 eetl. pesto (rode)
  • 3 eetl. olie
  • 1 tomaat (in plakken)
  • ¼ komkommer (in plakken)

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit hierin de sjalot en pesto ca. 2 minuten.
Voeg de varkensvleesreepjes toe en bak deze in ca. 8 minuten rondom bruin.
Verwarm ondertussen de Italiaanse bollen ca. 5 minuten in de oven.
Breng het vlees op smaak met zout & peper.
Snijd de warme Italiaanse bollen open en besmeer deze dun met boter.
Verdeel de sla, komkommer, tomaat, radijs en reepjes vlees over de bollen.

Bron: Vlees.nl

Terug