Citroenwoknoedels met beef teriyaki

citroenwoknoedels_teriyaki (2K)

  • 200 g malse biefstuk
  • 3 dunne preien
  • 1 citroen
  • wokolie
  • 1 zakje Conimex Woksaus Beef Teriyaki (8 cl)
  • 1 zakje woknoedels (kant-en-klaar)
  • 2 eetl. fijngeknipte bieslook

Snijd de biefstuk in dunne plakjes.
Maak de prei schoon, verwijder het donkergroene deel en snijd de rest in zo dun mogelijke reepjes.
Was de citroen en rasp de schil op een fijne rasp.
Pers de citroen uit.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak hierin hierin de preireepjes 3 minuten.
Bak dan de biefstuk 1 minuut mee.
Voeg de woksaus toe en laat dit 2 minuten doorwarmen.
Verhit ondertussen in een wok een scheutje olie en wok hierin de citroenschil, 2 eetlepels citroensap en de noedels 2 minuten.
Laat het gerecht goed warm worden.
Verdeel de citroennoedels over 2 grote kommen of borden, verdeel de beef teriyaki erover en bestrooi met de bieslook.

Op tafel
Zet sojasaus op tafel om over de noedels te druppelen.

Lekker anders kan ook
Voeg voor wat variatie fijngeraspte verse gember en/of knoflook toe aan de biefstuk.

Bron: Conimex

Terug