Pasta met varkenshaasje en groenten

pasta_varkenshaasje (3K)
voor 2 personen
  • 200 g duo van tagliatelli beetgaar
  • een stuk venkel
  • een handvol maïs
  • enkele ajuinpijpjes
  • een handvol peterselie
  • een handvol zongedroogde tomaten
  • een flink stuk Gorgonzola
  • een beetje room
  • paprikapoeder
  • aromat
  • Provençaalse kruiden
  • varkenshaasje ± 300 g
  • olijfolie

Snij de venkel en ajuinpijpjes grof.
Het vlees aan alle kanten aanbakken in olijfolie.
Voeg de groenten en pasta toe, goed kruiden.
Als laatste een beetje room toevoegen en verwarm dit geheel zeer warm op.
Dresseer op bord en garneer af met een takje peterselie en grof gebrokkelde Gorgonzola.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug