Marokkaans eenpansgerecht

vegetarisch
voor 2 - 3 personen
  • 1 ui
  • 5 wortels
  • 2 tomaten
  • 1 courgette
  • 100 g sperziebonen
  • 2 eetl. olie
  • 1 pak SoFine Tofu Stripes pittig gekruid
  • 1 eetl. shoarmakruiden
  • 200 g aardappels
  • 1 steel bleekselderij
  • 2 eetl. water
  • zout & peper

De ui in stukken snijden, de wortel en tomaat in schijfjes en de courgette in blokjes.
Sperziebonen wassen en in het midden doorbreken.
Olie in een pan opwarmen en de stripes met de ui hierin bakken.
De shoarmakruiden toevoegen.
De stripes bakken totdat ze krokant zijn.
De rest van de groenten samen met 2 eetlepels water in de pan toevoegen.
Op smaak brengen met zout & peper.
Deksel op de pan en het geheel 15 minuten, totdat de aardappelen gaar zijn, koken laten.
Af en toe omroeren.

Bron: SoFine

Terug