Tortellini gratinati

  • 250 g tortellini met kaas
  • 66 cl Grand'Italia Sugocasa met kruiden
  • 1 zakje besciamella (goed voor ½ l bechamelsaus)
  • ½ l melk
  • 1 zakje Parmezaanse kaas
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • zout
  • peper
  • boter

Verhit de olijfolle in een pan en fruit hierin de ui glazig.
Voeg de sugocasa en zout & peper naar smaak toe en kook gedurende 5 minuten.
Bereid de besciamella met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en voeg dit toe aan de sugocasa.
Breng het geheel weer aan de kook.
Kook ondertussen de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
Laat de tortellini uitlekken en voeg de saus toe.
Doe de pasta met de saus in een met boter ingevette ovenschaal en bedek met Parmezaanse kaas.
Gratineer op 180 °C gedurende 10 minuten.

Bron: Grand'Italia

Terug