Ragout van venkel, aardappelen en tomaat

  • 2 aardappelen
  • 1 teentje knoflook
  • 2 venkelknollen
  • 4 tomaten
  • ½ bosje gehakte koriander
  • olijfolie
  • komijnzaad
  • 1 doosje saffraan
  • peper en zout
  • 1 dl witte wijn

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in blokjes.
Pel en snipper de knoflook.
Snijd de venkel in reepjes en de tomaten in partjes.
Stoof de aardappel in de olie met de knoflook en de komijn.
Voeg de venkel toe en laat alles samen bakken.
Kruid met saffraan, peper en zout.
Blus met de witte wijn en laat alles verder sudderen.
Laat de tomaten even meestoven.
Werk af met de koriander.

Bron: 'Vegetarisch genieten' Miki Duerinck en Kristin Leybaert
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug