Aardappelgoulash

voor twee personen

  • een rode en een gele paprika
  • 500 g nieuwe aardappels
  • 2 uien
  • 2 eetl. olie
  • zout & peper
  • 4 knoflooktenen (gerookt)
  • 3 theel. paprikapoeder (pittig)
  • tomatenpuree
  • 200 g champignons
  • lente-uitjes
  • ½ l groentebouillon

Paprika in stukken snijden en in de oven grillen tot de huid iets donkerder wordt.
De huid verwijderen.
De aardappels in stukken snijden (niet schillen).
Uien in stukken snijden.
De aardappels, uien, knoflook en paprikapoeder ongeveer 5 minuten in olie aanbakken, dan de bouillon toevoegen en de tomatenpuree.
Dit ongeveer 20 minuten laten pruttelen, dan de paprikastukken en de champignons er bij doen.
Het geheel nog ongeveer 20 minuten laten pruttelen.
Bestrooien met lente-uitjes en opdienen.

Bron: Eduard Heemskerk
Gepubliceerd door: Smokey Al

Terug