Pizza met aardappelblokjes, fetakaas, merguez en tomatensaus

pizza_aardappelblokjes (3K)

  • 4 vastkokende aardappelen
  • 4 kant-en-klare pizzabodems
  • 125 g fetakaas
  • 6 merguezworstjes
  • 1 eetl. appelkappertjes
  • 1 fijngesneden sjalot
  • ½ rode paprika
  • 30 dl tomatensaus
  • 6 fijngesneden blaadjes basilicum

Snijd de aardappelen, de paprika en de merguez in kleine blokjes.
Leg de pizzabodems op een bakplaat, bestrijk met tomatensaus en beleg met de merguez-, aardappel- en paprikablokjes.
Bak gedurende 5 minuten in een voorverwarmde oven (230 °C).
Haal de pizza's uit de oven en beleg met de fetakaas, de kappertjes en de fijngesneden sjalot.
Zet opnieuw in de oven gedurende 5 minuten.
Haal uit de oven en werk af met fijngesneden basilicum.

Tip
Je kan ook zelf pizzadeeg maken.

Bron: Patapas

Terug