Gevulde filet de boeuf (gekookt rookvlees) rolleijes

Ook heerlijk als voor- of lunchgerecht

    • voor de marinade:
  • ½ theel. mosterd
  • ½ eeti. rode wijnazijn
  • 1 theel. peterselie
  • fijngeknipt peper
  • weinig zout
  • 1 theel. chilisaus
  • mespunt suiker of 1 theel. honing
  • 1 eetl. zonnenbloemolie
    • voor de vulling:
  • ¼ rode paprika
  • ¼ gele paprika
  • 25 g Edammer kaas
  • 8 plakjes filet de hocuf (gekookt rookvlees)

Voor de vulling:
Meng de ingrediënten voor de marinade.
Snijd de paprika's in repen.
Schenk de marinade over de paprikarepen.
Schep goed om en laat 10 - 15 minuten staan.
Leg de plakken filet de boeuf uit op het werkvlak.
Snijd de kaas in lange dunne repen.
Verdeel de gemarineerde paprika- en kaasrepen over de plakken filet de boeuf.
Rol de plakken op.
Leg de rolletjes op een bord en druppel de rest van de marinade eroverheen.

Variatie:

Bron: Nederlandse Hartstichting

Terug