Club Sandwich

src="../../Afbeelding/Hoofdgerecht/sandwich.jpg" alt="Club Sandwich" />

  • 8 plakjes bacon (circa 100 g)
  • 150 g fricandeau (kalfs of varkens)
  • 2 boterhammen (witte)
  • 8 blaadjes sla
  • 2 tomaten (in plakjes)
  • 3 eetl. boter
  • 4 eetl. guacemole (pot)
  • 4 boterhammen (bruine)
  • cocktailprikkers

Bak de plakjes bacon in een droge koekenpan.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Smeer 2 bruine boterhammen met boter en snijd schuin doormidden.
Beleg met sla.
Verdeel hierover de fricandeau.
Bestrooi licht met zout & peper.
Smeer 2 witte boterhammen met guacemole en snijd schuin doormidden.
Beleg met tomaat.
Leg deze op de fricandeau.
Dek de sandwiches af met de laatste bruine boterhammen.
Leg de bacon erop en prik een cocktailprikker door de sandwich.

Bron: Vlees.nl

Terug