Lamskoteletjes met gremolata

voor 2 personen

  • ½ citroen (alleen de schil)
  • 4 takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 4 lamskoteletten
  • peper & zout
  • 1½ eetl. vloeibare margarine

Rasp voor de gremolata de schil van de schoongeboende citroen.
Was de peterselie en knip de blaadjes klein.
Meng de peterselie met de geraspte citroenschil en pers het teentje knoflook er boven uit.
Bestrooi de lamskoteletten met peper en zout.
Bak het vlees in de hete margarine in ca. 6 minuten bruin.
Neem de koteletjes uit de pan en leg ze op voorverwarmde borden.
Strooi de gremolata over de lamskoteletten.
Giet ¾ dl water in de pan en roer het aanbaksel los van de panbodem.

Menusuggestie
Lekker met tuinbonen en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum

Terug