Vlindertjes met Chinese kool

  • ½ Chinese kool
  • 400 g nieuwe aardappelen
  • 3 - 4 teentjes knoflook
  • zout
  • peper
  • 300 g volkoren vlindertjes (farfalle)
  • 150 g boter
  • 3 blaadjes salie
  • 75 g geraspte gruy√®re
  • nootmuskaat

Snij de Chinese kool in reepjes, schil de aardappelen en snij ze in stukjes.
Pel de knoflook en hak de teentjes fijn.
Kook de aardappelen in water met zout.
Voeg na 5 minuten de vlindertjes en na 10 minuten de Chinese koolreepjes toe.
Fruit de knoflook in de boter en roer de salieblaadjes erdoor.
Giet de pasta met de groenten af en doe ze in de pan met de boter.
Bestrooi met de kaas en meng alles op een zacht vuur, onder voortdurend roeren, tot de kaas gesmolten is.
Kruid met peper en nootmuskaat en dien op.

Bron: Mediterraan KokkieBlanda.nl>
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug