Filetlapjes met paddestoeltapenade

filetlapje3 (2K)

  • 4 filetlapjes (procureur)
  • 100 g champignons (kastanje)
  • 1 ui
  • 75 g geraspte kaas
  • 1 theel. oregano
  • 5 eetl. olijfolie
  • snufje peper (uit de molen)

Maal in de keukenmachine de ui met de champignons fijn.
Voeg de kaas, oregano en 2 eetlepels olie toe.
Breng op smaak met zout & peper.
Haal het vlees uit de koelkast en dep het vlees droog.
Bestrijk met de rest van de olie.
Bestrooi met peper uit de molen.
Grill het vlees op de barbecue om en om in ca. 15 minuten gaar.
Schep de laatste minuten de tapenade op het vlees en laat alles door en door warm worden.
Lekker met verse tortelini met champignonsaus en radijsjes.

Bron: Vlees.nl

Terug