Paprika's met geitenkaas en couscous

  • 100 g couscous
  • 3 dl groentebouillon
  • 25 g boter (bakboter)
  • 1 el peterselie (fijngehakt)
  • 2 teentjes knoflook
  • 16 zwarte olijven

Doe de couscous in een schaal en giet de bouillon erover.
Laat 5 minuten staan tot alle bouillon is geabsorbeerd en de couscous zacht is.
Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout & peper toe en roer alles om met een vork.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat.
Schep de couscous rond de tomaten.
Snij de geitenkaas in 8 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje.
Bestrijk de paprika's vanbuiten met olijfolie.
Gril 8 - 10 minuten direct op halfhoog vuur tot de paprika's gaar en lichtgeblakerd zijn.
Serveren met sla.

Bron: De Wassende Maan

Terug