Bieflapje met olijven-groenterijst

hoofdgerecht voor 2 personen

  • 2 bieflapjes
  • 1 eetl. rundvleeskruiden met zout
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 6 eetl. olijfolie
  • 2 bakjes venkelrauwkost (150 g)
  • 1 zakje pilavrijst (250 g)
  • 2 eetl. verse rode pesto

Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden.
Olijven in plakjes snijden.
Tomaatjes schoonmaken en halveren.
In koekenpan helft van olie verhitten.
Bieflapjes in 4 - 5 minuten bruinbakken.
Rest van olie verhitten in andere koekenpan.
Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken.
Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken.
Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Vlees en groenterijst op bord scheppen.
Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto.
Jus over rijst en vlees gieten.

Nynke

Terug