Pittige mignonnettes met sinaasappelmayonaise

mignonnettes_sinaasappelmayonaise (2K)

  • 4 varkensmignonnettes
  • 2 à 3 eetl. cajunkruiden
  • 2 à 3 eetl. olijfolie
  • 4 eetl. mayonaise
  • 2 eetl. sinaasappelsap
  • 10 augurken
  • 1 eel. zeer fijn gesnipperde
  • bieslook
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • peper & zout

Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met de cajunkruiden.
Besprenkel met de olijfolie en laat enkele uren marineren in de koelkast.
Maak intussen de sinaasappelmayonaise: snij de augurken in kleine stukjes.
Meng met de mayonaise, het sinaasappelsap, het bieslook en de paprikapoeder.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Bak de gemarineerde mignonnettes op een grillpan of een matige barbecue gedurende 10 à 15 minuten en draai regelmatig om.
Geef er een salade van koude sperziebonen bij en aardappelen in de schil.

Bron: Inge Deyck
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug