Bloemkoolschotel met gehakt - kaassaus

  • 1 bloemkool (in roosjes)
  • 400 g rundergehakt
  • 2 eetl. olie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine ui
  • 1 prei
  • 2 theel. mosterd
  • 12½ cl crème fraîche
  • peper
  • zout
  • 1 theel. Italiaanse keukenkruiden
  • 50 g geraspte belegen kaas

Bloemkool schoonmaken en beetgaar koken.
Prei in ringetjes snijden en goed wassen.
Ui en knoflook pellen en heel fijn snipperen.
Olie verhitten en gehakt hierin rul bakken.
Prei, ui en knoflook even meebakken.
Mosterd, crème fraîche en kaas erdoor roeren.
Op smaak maken met peper, zout en Italiaanse kruiden.
Saus over de goed uitgelekte bloemkool verdelen.

Bron: Genieten van vers
Gepubliceerd door: De Wassende Maan

Terug