Curry met cashewnoten

voor 1 persoon

  • 1 theel. olijfolie
  • 1 theel. garam masala
  • ½ theel. koriander
  • ½ theel. geelwortelpoeder (kurkuma)
  • snufje komijn
  • 15 g cashewnoten
  • 175 g bloemkoolroosjes
  • 75 g sperziebonen doormidden gesneden
  • 50 g wortel in dunne plakjes
  • ½ eetl. verse koriander
  • peper en zout naar smaak
  • 25 g volkoren paneermeel
  • 15 g cashewnoten
  • 15 g cheddar

Verhit de olie in een pan en roerbak de kruiden en de cashewnoten ongeveer 1 minuut.
Voeg de bloemkoolroosjes, sperziebonen, wortel, peper en zout en 40 cl water toe.
Breng aan de kook en laat 15 - 20 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de koriander toe en breng het geheel over in een ovenvaste schaal.
Meng het paneermeel, de cashewnoten en de cheddar.
Bedek er de curry mee en zet het de schaal ongeveer 5 minuten onder de grill.
Serveer met een tomatensaus met koriander.

Vegatopia

Terug