Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen

aardappeltjes_filet_mignon (2K)

  • 15 krielaardappelen
  • 1 kg filet mignon
  • 350 g oesterzwammen
  • 0.5 bussel tijm
  • 2 eetl. balsamicoazijn
  • 3 eetl. olijfolie
  • peper en zout
  • aluminiumfolie

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Was de aardappeltjes en droog ze af.
Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en de balsamicoazijn.
Kruid met peper en zout.
Hak de tijm fijn en strooi die erover.
Dek af met aluminiumfolie.
Bak alles gedurende 20 minuten in de oven en verwijder vervolgens de folie.
Zet nog 5 minuten in de oven.
Bak de oesterzwammen gaar in een wok met 1 eetlepel olijfolie.
Snijd de filet mignon in plakjes van 1 cm.
Serveer de champignons samen met de ovenaardappeltjes en de filet mignon.

Tip
Ook lekker met varkensgebraad of rosbief.

Bron: Patapas

Terug