Alpro soyafilet pittig gekruid met romige kerrierijst

vegetarisch, voor 2 personen

  • 1 pakje Alpro soya Filet pittig gekruid
  • 150 g (zilvervlies)rijst
  • zout en (vers)gemalen peper
  • 250 g broccoliroosjes
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 3 eetl. zonnebloemolie
  • 1 à 2 theel. kerriepoeder
  • 2 eetlepels rozijnen
  • ½ rode paprika, in reepjes
  • ½ pakje Alpro soya Cuisine

Kook de rijst in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Kook de broccoliroosjes 2 minuten, neem ze uit de pan en laat ze uitlekken.
Verhit 1 eetlepel olie in een hapjespan en fruit de uisnippers met de kerriepoeder op laag vuur tot ze gaar zijn.
Voeg de rijst en de rozijnen toe en bak deze mee.
Verhit 1 eetlepel olie in een wok en roerbak de paprika en de broccoli 3 minuten.
Voeg naar smaak zout & peper toe.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de soyafilets in 2 à 3 minuten per kant goudbruin.
Roer de soya cuisine door de rijst en warm nog even door.
Serveer de filets met de romige rijst en de roergebakken broccoli met paprika.

Bron: Alpro soya

Terug