Pizzaladière

pizzaladiere (4K)

  • 1 kg rode uien, in plakjes van ½ cm
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 100 g Gruyère kaas, geraspt
  • 1 pakje Alpro® soya Reepjes mild of pittig gekruid
  • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 2 takjes verse tijm, fijngehakt
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwarm in een koekenpan een scheut bakken & braden.
Voeg de uien toe en laat afgedekt 20 minuten pruttelen.
Bekleed een ovenschaal met bakpapier en vervolgens met de plakjes bladerdeeg.
Prik het bladerdeeg in met een vork.
Bestrooi het bladerdeeg met de Gruyère kaas.
Leg de rode uien, soyareepjes en de cherrytomaten erop.
Besprenkel met olijfolie en bestrooi met tijm, zout & peper.
Bak de pizzaladière in ca. 30 minuten in de oven goudbruin.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug