Gemarineerde karbonaadjes met Babi pangangsaus

karbonaadjes_babipangangsaus (2K)

  • 1 zakje Conimex Marinademix Hot
  • 4 kleine karbonaadjes
  • 1 zak (250 g) woknoedels
  • 1 zakje Conimex Babi Pangangsaus Mix
  • stukje (ca. 50 g) verse gemberwortel
  • wokolie
  • 800 g Chinese roerbakgroenten
  • ½ zak kroepoek naturel

Maak de marinade volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bestrijk hiermee de karbonaadjes en marineer ze 15 minuten.
Gril de karbonaadjes in een grillpan of onder de hete grill in 15 - 20 minuten gaar.
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten en koud spoelen.
Bereid de saus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Schil de gember en snijd in heel dunne reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de groenten met de gember 5 minuten.
Voeg de noedels toe en voeg 3 eetlepels van de babi pangangsaus toe.
Warm het geheel goed door.
Schep de noedels op 4 borden, leg de karbonaadjes ernaast en schep de saus erover.
Geef de kroepoek erbij.

Op tafel
Zet lekker frisse atjar taugé op tafel.

Lekker anders kan ook
Gebruik in plaats van Chinese roerbakgroenten, fijn gesneden Chinese kool en wok ook 2 fijngehakte teentjes knoflook mee.

Bron: Conimex

Terug