Wokroll met sajoerboontjes en krab

wokroll_sajoerboontjes (1K)

  • 400 g sperziebonen
  • wokolie
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Sajoer boontjes
  • 0,5 kropje sla
  • 300 g krabsticks
  • 1 bakje (150 g) Griekse of Turkse yoghurt
  • 8 eetl. geraspte kokos
  • 1 zak Conimex Wokrolls

Maak de sperziebonen schoon.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de sperziebonen 3 minuten.
Voeg de boemboe en 3 dl water toe.
Goed mengen en op een laag vuur 15 minuten laten pruttelen.
Was en droog ondertussen de sla.
Trek de krabsticks een beetje uit elkaar.
Meng de yoghurt met de kokos.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Schep de krabsticks door de bonen en warm ze 1 minuut mee.
Beleg de wokrolls met een paar slabladeren en de boontjes.
Rol de rolls losjes op.
Leg ze op borden en schep de kokosyoghurt erbij.

Op tafel
Voeg aan tafel naar eigen smaak mild zoete sambal manis of lekker pittige sambal brandal toe.

Lekker anders kan ook
Sajoerboontjes met krab zijn ook erg lekker met witte rijst of eiermie.
Voeg aan de kokosyoghurt dan 3 eetlepels versgehakte koriander toe en geef het er apart bij.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Thaise tomatensoep en Rijst-kokosdessert met rode vruchten toe.

Bron: Conimex

Terug