Knoflookkoriandermie met gehakt en paprika

knoflookkoriandermie (2K)
eventueel vegetarisch
  • ½ zak (250 g) mienestjes
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • wokolie
  • 400 g gehakt
  • 1 flesje Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 3 eetl. fijngehakte koriander

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Snijd de uien in partjes.
Maak de paprika's schoon en snijd in ruitjes.
Verhit ondertussen een scheutje olie in een wok en roerbak hierin het gehakt 3 minuten.
Wok dan de uien en paprika 5 minuten mee.
Schep de mie en de woksaus erdoor en laat het gerecht goed doorwarmen.
Verdeel de knoflookkoriandermie over 4 grote borden en bestrooi met wat koriander.

Op tafel
Zet seroendeng en knapperige kroepoek bali op tafel.

Lekker anders kan ook
Vervang voor een vegetarische variant het gehakt door vegetarisch gehakt of door stukjes tofu.

Bron: Conimex

Terug