Burgers met puree van knolselderij en spitskool

burgers_puree_knolselderij (2K)
vegetarisch
  • 1 knolselderij, in grove blokjes
  • 1 pakje Alpro® soya Cuisine
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 spitskool, in reepjes
  • 4 Alpro® soya Burgers mild
  • zout
  • peper
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Kook de knolselderij in kokend water met een snufje zout in 15 minuten gaar.
Laat de knolselderij uitlekken in een vergiet.
Pureer de knolselderij met een staafmixer.
Voeg wat cuisine toe voor een romige puree.
Verwarm een scheutje bakken & braden in een pan en bak de ui op een laag vuur in 5 minuten glazig.
Voeg de spitskool en een half glas water toe en breng op smaak met zout & peper.
Laat het afgedekt 10 minuten smoren.
Verwarm een scheutje bakken & braden in een koekenpan en bak de soyaburgers in 4 minuten aan beide kanten bruin.
Serveer de burgers met de knolselderijpuree en gesmoorde kool.

Bron: Andy McDonald
Gepubliceerd door: Alpro soya

Terug