Sweet chili noedels met atjar taugé

sweet_chili (1K)

  • 2 teentjes knoflook
  • wokolie
  • 600 g gebroken sperziebonen
  • 1 zak woknoedels (250 g)
  • 250 g hamblokjes
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili
  • 1 pot atjar taugé
  • 4 eetl. fijngehakte koriander

Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de boontjes ca. 8 minuten.
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Voeg de hamblokjes en de knoflook toe aan de boontjes en wok 2 minuten mee.
Voeg de noedels, de woksaus en de uitgelekte atjar toe en warm het geheel goed door.
Verdeel de sweet chili noedels over 4 diepe borden en bestrooi royaal met de koriander.

Op tafel
Geef er ananasstukjes bij voor een fruitig zoete smaak.

Lekker anders kan ook
Vervang de hamblokjes door krokant gebakken blokjes tofu.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee, sinaasappel en aardbeiensalade toe.

Bron: Conimex

Terug