Witloofrolletjes op zijn "Lummens"

witloofrolletjes (3K)

voor 3 personen
  • 6 stronken witloof
  • 6 schijven hesp
  • 1 ajuin
  • 2 schijven hesp (reepjes snijden)
  • 1 potje boursin met kruiden
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 25 cl room
  • gemalen peper
  • nootmuskaat
  • chapelure (paneermeel)
  • boter
  • 25 cl witte wijn

Witloof in de witte wijn beetgaar stoven.
Draai het witloof in de hesp.
Stoof de ajuin en de hesp in een beetje boter voeg de kaassoorten toe met de room even laten inkoken en kruiden.
Neem een vuurvaste schotel en leg er de witloofrolletjes in de saus erover.
Bestrooi dit geheel met een beetje Parmezaanse kaas chapelure erover en een beetje boter.
Dit even onder de grill gratineren.

Opmerking
Serveer met aardappelen gewenteld in boursin met ajuinpijpjes.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug