Gegrild vlees met herfstgarnituur

gegrild_vlees (3K)

    • vlees
  • 2 kippenworst
  • 2 kalkoenworst
  • 2 kalfoester
  • 2 lamsmedaillon gevuld met kruidenboter
    • saus
  • ajuin
  • rucola
  • basilicum (zeer fijn hakken)
  • peper
  • room
  • vleesfond
  • boter
  • peper
  • oregano
  • nootmuskaat
  • 4 grote aardappelen
  • 1 wortel
  • rucola
  • basilicum
    • groenten
  • 6 champignons in schijven
  • 1 wortel in blokjes
  • 1 ajuin in blokjes

Kook de aardappelen met fijn gesneden wortel, gesneden rucola en basilicum gaar.
Maak er puree van en kruid met peper en nootmuskaat en een beetje boter.
Spuit de puree op borden en houdt het warm.
Groenten aanstoven en kruiden.
Voor de saus de ajuin, rucola en basilicum aanstoven in een beetje boter.
Kruiden, room en vleesfond toevoegen even laten inkoken.
Gril eerst de worsten en daarna de kalfsoester en lamsmedaillon.
Serveer dit alles op het bord met de puree.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Terug